SPONSORLØB

I forbindelse med vores store indsamling, har vi fået lov til at være et af indsamlingsprojekterne på Event 2017. Her vil vi give de unge mennesker muligheden for at give dobbelt så meget som de har råd til – hvordan det? Ved et sponsorløb.

Du kan få lov at hjælpe

Vi forsøger at samle sponsorer, så vi kan sige at deres penge bliver doblet op. Vi mangler stadig flere før dette mål opfyldes. Det kan være at du kunne tænke dig at give for eksempel 5 øre pr krone som bliver samlet ind på Event 2017? Vi forventer at de samler 18.000 kroner ind, så med 5 øre bliver det så 900 kroner.

Du kan tilmelde dig sponsorløbet under ¨indsamling til nyt køretøj¨ fanen øverst på siden.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Vi skifter køretøj


Vi er i øjeblikk
et ved at samle ind til et nyt køretøj. Den bus som Cafébussen har nu, er ved at være af ældre dato, og det giver nogle
udfordringer. For eksempel er driftsomkostningerne efterhånden ret høje. Vi drømmer derfor om et nyt køretøj – en såkaldt BE-trækker.  En af de mange fordele ved en BE-trækker er, at flere må køre den. Det betyder, at hvis I kan finde et formål til den, vil det være muligt for jer at hente den, også uden at vi som team er med.

Lavere drifstomkostninger – mere mission

Den nuværende bus giver os desuden den begrænsning, at den ikke må køre i alle større byer på grund af miljøzonerne. Dette vil også blive løst med det nye køretøj. Det nye køretøj vil alt i alt give os større mulighed for at være der, hvor mennesker er. Vi forventer, at det nye køretøj kommer til at være en del af samtalerne med mennesker i Danmark om tro og kristendom. I kan se mere om fordelene ved det nye køretøj i denne video, hvor leder af Cafébussen, Jens Marthin Pedersen, forklarer nærmere.

Jeres penge hjælper

Vi vil frimodigt spørge om I vil være med til at støtte at Danmark får dette nye køretøj. Vi har især brug for to ting, for at dette projekt kan lykkes: Bøn og penge. Bøn om, at Gud må vejlede os, i hvilket af de forskellige køretøjer vi skal vælge, og penge til at købe det. Her på vores hjemmeside kan I læse mere om, hvordan I kan være med til at hjælpe os i mål. Vi har konkret brug for 656.000 kroner, som vi håber at kunne samle ind i løbet af dette efterår. Det er mange penge, men hvis vi står sammen, så er det slet ikke et urealistisk mål. Så hvis I vil være med til at løfte rent økonomisk, stort som småt, vil vi være meget taknemmelige.

Hvis I vil høre mere, er I meget velkomne til at kontakte os.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Ny evangelist ved Cafébussen

Robert Svendsen er ny evangelist ved CafébussenDen nye evangelist i Cafébussen, Robert Svendsen, har det vigtigste arbejdsredskab lige ved hånden. Han behøver ikke gøre sig de store anstrengelser for at huske evangeliet, for han har det bogstavelig talt trykt på armen i form af tatoveringer.

“Jeg har mit vidnesbyrd om, hvad Jesus betyder for mig, skrevet på armen. Jeg tror på, at mennesker bedre husker i billeder. Så man kan sige, at jeg altid går rundt med evangeliet,” fortæller Robert, der er 33 år og bor i Brande.

“Kristendommen begyndte at ulme lidt i mig, da jeg gik på efterskole, og senere da jeg kom i IMU. Jeg begyndte at læse i Bibelen, og den greb mig. Det gik op for mig, at den var mere end en almindelig bog. Gud står bag den, og han ville have fat i mig,” forklarer Robert, der er opvokset i Grønland, Nordsjælland og Midtjylland.

Det har givet mening

Stille og roligt fik han tillid til Jesus ved at læse i Bibelen.Stille og roligt fik han tillid til Jesus ved at læse i Bibelen.

“Jeg tror på det, jeg læser. Jeg har en tillid til, at Bibelen taler sandt,” forklarer Robert. “Jeg kan huske, at jeg engang sagde til min præst. Hvis der er noget i kristendommen, som ikke giver mening, vil jeg ikke være en del af det. Indtil nu har det givet mening, og jeg tror på, at det kommer til at give mening hele vejen igennem.”

Efter et ophold på Børkop Højskole og Ordet og Israels Discipelskole i Israel valgte Robert at læse teologi.

Evangelist er et godt ord at sætte på Robert

Robert har allerede et godt kendskab til Cafébussen, da han aftjente civil værnepligt ved os. Vi kender Robert som en, der ser skævt på tingene og som har en solid ballast at give af. Han brænder for at fortælle andre om det største og bedste her i livet!

Se frem til at møde Robert, når han kommer rundt i landet sammen med resten af Cafébussens team.

Kilde: Indre Missions Tidende
Anette Ingemansen

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar