Traktater

Traktater, pampfletter, flyers (kært barn har mange navne) har været en del af Indre Mission stort set fra begyndelsen. Gennem årerne er der udgivet rigtig mange forskellige traktater – nogle lange – andre korte. De har alle på hver deres måde fortalt om, hvad kristendom er for en størrelse, og hvordan hvert eneste menneske kan få del i den frelse, Jesus har givet os.

Ud fra Cafébussen er der gennem årerne uddelt traktater på mange forskellige måder. I dag bruger vi væsentlig færre end tidligere, da vi tror på, at den gode dialog er vejen frem i forhold til at møde mennesker med evangeliet. Men traktaten har stadig sin berettigelse, da det altid er godt at give noget med, når snakken stopper.

Hvilke traktater findes der?

Udvalget er stort, og fælles for alle er, at de peger på kernen af kristendommen på en kort og præcis måde. Du kan herunder se det udvalg, der i øjeblikket lagerføres.

Klik på traktaten for at se teksten i PDF – og læs længere ned på siden, hvordan du får fat i traktater, du kan bruge, hvor du er.

Traktat: Brians - drengen med de to fødselsdag Traktat: Tilykke du er rig Traktat: Kvit og Frit
Traktat: Kommodejul Traktat: Hjerternes Fest Traktat: Han Døde mens han løftede en anden
Del evangeliet med en ven Indre Missions Telefonandagt Traktat: Hvem er Jesus - Mini Magazine
JesusNet.dk Postkort

Koster traktater noget?

Trykning og produktion er ikke gratis, og vi spørger derfor frimodigt, om du vil hjælpe med at dække udgiften for de traktater, du beder om at få tilsendt samt betale for fragten.

Produktionsprisen er 40 kr. for hver 50 traktater og forsendelsen er 29 kr. Dog er folderen vedrørende Indre Missions Telefonandagt gratis.

Hvordan får jeg fat i dem?

Du kan udfylde nedenstående formular for at sende din bestilling direkte til Forlagsgruppen Lohse, som står for distributionen af ovenstående traktater.

Jeg ønsker at bestille nedenstående traktater
Hvem skal vi sende traktaterne til?
  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Felter med * skal udfyldes