Hjælp til evangelisation

Har I brug for hjælp til evangelisation, så er Cafébussens team klar til at hjælp. Vi gør det bl.a. ved at være sparringspartner for bestyrelser og udvalg i lokale IM samfund, IMUer og søndagsskoler, når snakken falder på evangelisation og om, hvordan I griber sagen an. I er derfor meget velkomne til at kontakte os for at få en drøftelse af jeres muligheder for lokalt at komme ud med evangeliet.

Vi deltager gerne i et eller flere bestyrelsesmøder. Her kan vi sammen tænke højt og finde frem til måder, hvorpå I kan nå jeres lokalområde. Det er ikke et krav, at Cafébussens Team skal ud og hjælpe jer med selve arrangementet, men vi vil gerne tænke tankerne sammen med jer. Det er heller ikke et krav, at bussen skal med. Nogle gange kan den være til større hindring end gavn – men lad os få en snak om mulighederne.

Hjælp til evangelisation for enkeltpersoner

Du er altid velkommen til at kontakte Cafébussens Team, hvis du har spørgsmål i forhold til evangelisation. Eller måske vil du gerne finde en evangelisationsgruppe, du kan være en del af – så har vi måske kontakten.

Det er ganske gratis at kontakte os for at få hjælp som privatperson.

Prisen for Cafébussens hjælp

Hjælpen til grupper er som udgangspunkt gratis, men vi spørger frimodigt, om I vil være med til at dække de udgifter, vi har i forbindelse med opgaven eller besøget. Du kan på siden “Nøgletal og økonomi” læse mere om vore udgifter til at holde Cafébussen kørende.

Lad os hjælpe jer med at række ud med evangeliet!