Dette års muligheder

Cafébussen bruger hvert år rigtig mange frivillige, der tager med os rundt i landet for at fortælle om Jesus. Som udgangspunkt er vi afhængige af minimum 50 frivillige, hvis vi skal have sommerens program til at hænge sammen.

Kurser i 2017

I Will Follow (27. juni – 1. juli)
Det kan være svært at fortælle, hvad du tror på, hvis du ikke har tænkt over det. Kurset giver dig hjælp og vejledning til at fortælle om din tro præcis der, hvor du er. Teori og praksis vil komme til at gå hånd i hånd og vil være et miks mellem undervisning, evangelisation og diakoni.

Kurset er målrettet 15 – 18 årige og det er gratis at deltage.

Du kan læse mere om I Will Follow her, hvor du også kan tilmelde dig

Arrangementer i 2017, hvor vi bruger sommerevangelister

Kløften Festival (22. – 24. juni)
En festival, der forstår at trække alle de lokale i Haderslev til. Nogle sammenligner festivalen med en stor byfest i hjertet af Haderslev.

Vi holder parkeret ved Gammelting, der er placeret mellem festivalpladsen og byen, hvilket giver os rigtig mange forbipasserende i løbet af dagen. Der er både tale om dag- og natmission.

Tilmeld dig her

Gammelbro Camping (3. – 14. juli)
Gammelbro Camping er Danmarks største campingplads, og her har vi næsten 14 dage, hvor vi får lov at fortælle om Jesus til børn, teenagere, unge og voksne. Sammen finder vi ud af, hvad du helst vil arbejde med i de dage, du er på Gammelbro Camping.

I år afprøver vi et helt nyt koncept, der forhåbentlig giver os mulighed for væsentlig flere timer uden at skulle bruge væsentlig flere ressourcer. Det glæder vi os til at få afprøvet. Samtidig er det også en god mulighed for grupper, der kender hinanden i forvejen (eksempelvis smågrupper, foreninger, bibelstudiegrupper m.v.) at lave noget aktivt sammen i sommerferien, da konceptet giver mulighed for dette.

For mange er en tur til Gammelbro sammen med Cafébussen blevet en af de største sommerferieoplevelse, de har haft og er vendt tilbage år efter år.

Du skal helst være over 20 år, før du kan være med på Gammelbro (undtagelsesvis har vi sommerevangelister med, der er 18 – 19 år – kontakt os eventuelt og få en snak om det). Derudover er det en fordel at være der minimum 4 – 6 dage for at få den fulde oplevelse.

Tilmeld dig her

Open by night i Rønde (20. juli)
I hjertet af Rønde ligger Rønde Missinshus. Gennem flere år har de deltaget aktivt i byens og det sydlige Djurslands samlingspunkt: Open by night. Gennem årerne er missionshuset blevet kendt som pandekagehuset, hvor det er muligt at stoppe op, få en kop kaffe sammen med en pandekage og en snak om tro.

Vi er på udkig efter folk, der har lyst til at arbejde mellem børn, juniorer og teenagere. En god mulighed for at prøve det evangeliserende arbejde af, da vi først starter sidst på eftermiddagen og er færdig igen omkring kl. 22.00.
Tilmeld dig her
Klostermærken (11. – 13. august)
Vi er i Løgumkloster – lige midt på markedet og samtidig i centrum af byen – hvor vi har mulighed for at få en snak med de forbipasserende om kristendom.

Det er en god blanding af børn, unge, familier og ældre, så der er noget for enhver. Vi er kendt i bybilledet, og mange kommer hen til os år efter år og fortsætter snakken om tro, hvor de slap sidste år.

Tilmeld dig her

Teltmøder i Hirtshals (15. – 20. august)
For 5. gang er vi med til teltmøderne i Hirtshals. Vi holder med bussen på byens cirkusplads, der hver dag bruges som gennemgangsplads for dem, der har været nede i byen og skal hjem. De seneste år har kirken lavet aktiviter om eftermiddagen, hvor en stor gruppe af byens børn kigger forbi.

Så vil du opleve et sted, hvor samspillet mellem kirke og mission spiller, så tag med til Teltmøderne i Hirtshals.

Tilmeld dig her