Vi skifter køretøj


Vi er i øjeblikk
et ved at samle ind til et nyt køretøj. Den bus som Cafébussen har nu, er ved at være af ældre dato, og det giver nogle
udfordringer. For eksempel er driftsomkostningerne efterhånden ret høje. Vi drømmer derfor om et nyt køretøj – en såkaldt BE-trækker.  En af de mange fordele ved en BE-trækker er, at flere må køre den. Det betyder, at hvis I kan finde et formål til den, vil det være muligt for jer at hente den, også uden at vi som team er med.

Lavere drifstomkostninger – mere mission

Den nuværende bus giver os desuden den begrænsning, at den ikke må køre i alle større byer på grund af miljøzonerne. Dette vil også blive løst med det nye køretøj. Det nye køretøj vil alt i alt give os større mulighed for at være der, hvor mennesker er. Vi forventer, at det nye køretøj kommer til at være en del af samtalerne med mennesker i Danmark om tro og kristendom. I kan se mere om fordelene ved det nye køretøj i denne video, hvor leder af Cafébussen, Jens Marthin Pedersen, forklarer nærmere.

Jeres penge hjælper

Vi vil frimodigt spørge om I vil være med til at støtte at Danmark får dette nye køretøj. Vi har især brug for to ting, for at dette projekt kan lykkes: Bøn og penge. Bøn om, at Gud må vejlede os, i hvilket af de forskellige køretøjer vi skal vælge, og penge til at købe det. Her på vores hjemmeside kan I læse mere om, hvordan I kan være med til at hjælpe os i mål. Vi har konkret brug for 656.000 kroner, som vi håber at kunne samle ind i løbet af dette efterår. Det er mange penge, men hvis vi står sammen, så er det slet ikke et urealistisk mål. Så hvis I vil være med til at løfte rent økonomisk, stort som småt, vil vi være meget taknemmelige.

Hvis I vil høre mere, er I meget velkomne til at kontakte os.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.