Ny evangelist ved Cafébussen

Robert Svendsen er ny evangelist ved CafébussenDen nye evangelist i Cafébussen, Robert Svendsen, har det vigtigste arbejdsredskab lige ved hånden. Han behøver ikke gøre sig de store anstrengelser for at huske evangeliet, for han har det bogstavelig talt trykt på armen i form af tatoveringer.

“Jeg har mit vidnesbyrd om, hvad Jesus betyder for mig, skrevet på armen. Jeg tror på, at mennesker bedre husker i billeder. Så man kan sige, at jeg altid går rundt med evangeliet,” fortæller Robert, der er 33 år og bor i Brande.

“Kristendommen begyndte at ulme lidt i mig, da jeg gik på efterskole, og senere da jeg kom i IMU. Jeg begyndte at læse i Bibelen, og den greb mig. Det gik op for mig, at den var mere end en almindelig bog. Gud står bag den, og han ville have fat i mig,” forklarer Robert, der er opvokset i Grønland, Nordsjælland og Midtjylland.

Det har givet mening

Stille og roligt fik han tillid til Jesus ved at læse i Bibelen.Stille og roligt fik han tillid til Jesus ved at læse i Bibelen.

“Jeg tror på det, jeg læser. Jeg har en tillid til, at Bibelen taler sandt,” forklarer Robert. “Jeg kan huske, at jeg engang sagde til min præst. Hvis der er noget i kristendommen, som ikke giver mening, vil jeg ikke være en del af det. Indtil nu har det givet mening, og jeg tror på, at det kommer til at give mening hele vejen igennem.”

Efter et ophold på Børkop Højskole og Ordet og Israels Discipelskole i Israel valgte Robert at læse teologi.

Evangelist er et godt ord at sætte på Robert

Robert har allerede et godt kendskab til Cafébussen, da han aftjente civil værnepligt ved os. Vi kender Robert som en, der ser skævt på tingene og som har en solid ballast at give af. Han brænder for at fortælle andre om det største og bedste her i livet!

Se frem til at møde Robert, når han kommer rundt i landet sammen med resten af Cafébussens team.

Kilde: Indre Missions Tidende
Anette Ingemansen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.