Ny leder i Cafébussen

Jens Marthin Thuehøj Pedersen

Fra d. 1 maj 2017 kommer Cafébussen til at køre rundt i landet med en ny leder om bord på bussen. Dog er det ikke et helt ukendt ansigt, der vil være at finde på bussen. Cafebussens nye leder er nemlig Jens Marthin Thuehøj Pedersen, der har været tilknyttet Cafébussen siden juni 2008, og har fungeret som bl.a. evangelist og missionskonsulent.

Jens Marthin er altså i forvejen en stor del af det rullende arbejde, men glæder sig til at komme i gang med sin nye lederstilling. Jens Marthin tager over efter Cafébussens tidligere leder Kristian Lindholm, der skal være regionsleder i Region Aarhus fra den 1.juli.

Jens Marthin brænder for, med cafébussen, at nå ud til mennesker vi endnu ikke kender, og udtaler:” På Cafébussen har vi mange spændende ting i gang, og vi har en del koncepter vi udvikler på. Vi har længe haft en retning for den fremtidige evangelisation, og vi brænder for at få tingene op at stå. Vi har et ønske om at møde dem, vi ikke kender. Både dem, der ikke er kirkevante, og de kristne, som mangler et fællesskab”.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.