“Piraten” Caroline er med på holdet

Caroline IpsenVolontører kommer og går og giver ufattelig meget til Cafébussens arbejde. De fleste er ansat mellem 8 og 12 måneder. I efteråret sagde vi farvel til Nanna og Lina, goddag til Andreas og nu kan vi så byde velkommen til Caroline Ipsen, der har en anderledes og sjov rekord i Djurs Sommerland.

Kan du fortælle lidt om dig selv, Caroline?

Jeg er 21 år, og bor i byen Skødstrup, der ligger i nærheden af Aarhus. Her bor jeg sammen med min familie, og så er jeg for nyligt blevet forlovet med min kæreste Jonas. Før jeg blev ansat som volontør i Cafébussen, var jeg på Ordet og Israels discipleskole i Israel, hvilket lærte mig meget, og gav mig en stor brænd for at fortælle folk om Jesus. Derudover har jeg tilbragt 5 måneder på et børnehjem på Filippinerne, hvor jeg oplevede fattigdom og uretfærdighed meget tæt på, men samtidig fik lov at se hvordan Gud også virker der.

Hvad laver du i din fritid?

Som barn har jeg sådan cirka gået til alle slags sportsgrene, man kan tænke sig til – heriblandt f.eks. vandpolo og hiphop, men aldrig længe nok, til at noget virkelig har bidt sig fast. Til gengæld er jeg helt tosset med forlystelsesparker – faktisk så tosset at jeg i 2010 slog rekorden for at have prøvet Piraten i Djurs Sommerland flest gange i træk, helt præcist 61. Derudover elsker jeg at rejse, og kan bruge flere timer med en snorkel og maske. Til hverdag er jeg godt kendt på caféerne i Aarhus, hvor jeg ofte er at finde med nogle gode veninder, og så er jeg en flittig stepper i fitness.

Hvad betyder Gud for dig?

Gud er min himmelske far, som altid har øje for mig, og ubetinget ønsker at overøse mig med sin kærlighed. Jeg er vokset op i en kristen familie, og har oplevet hvordan mit liv med Gud, sætter mig fri til bare at være mig, med alt hvad jeg rummer. Jeg har erfaret, hvor vigtigt det er at bruge tid med Gud, og lade mig blive fyldt op af ham, og jeg har et brændende ønske om at give bare lidt af Guds kærlighed videre.

Hvad håber du tiden i Cafébussen vil bringe?

Jeg håber at jeg i tiden i Cafébussen må se Guds virke i de snakke og møder med mennesker, jeg kommer til at få. Jeg håber at jeg kan få lov til at pege på Jesus, og ønsker at møde mennesker, hvor de er, og håber på at få en masse gode snakke om stort og småt. Jeg er sikker på, at det også kommer til at blive udfordrende, men jeg stoler på, at Gud vil udruste mig til de opgaver jeg vil møde.

Caroline er allerede begyndt ved Cafébussen og skal i første omgang være med frem til 15. august 2017.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.