I Will Follow

I Will Follow - et kursus i diakoni og evangelisationSå er Cafébussen klar med et nyt sommerarrangement, der kommer til at foregå i Aarhus. Tilbuddet er til 15 – 18 årige, der gerne vil være frimodige om deres tro, men som ikke helt har redskaberne eller modet til at være det.

Kurset afholdes den 27. juni – 1. juli 2017 og kommer til at foregå i Aarhus – nærmere bestemt i Bethania.

Indholdet er en blanding af undervisning og praksis erfaring indenfor diakoni og evangelisation, og der er ikke krav om, at man skal have prøvet noget af det før. Det handler derimod om, at du skal turde udfordre dig selv og lade dig sætte i brand for Jesus!

Det er gratis at deltage, og du kan allerede nu tilmelde dig de begrænsede pladser her.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.