Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er…

Line ØstermarkLine er den 3. volontør, vi har på holdet dette forår, og som lovet tidligere kommer her en kort præsentation af Line. Det er fantastisk, at der er så mange, der rent faktisk vælger at rive nogle måneder ud af deres kalender for at tage rundt i landet sammen med os for at fortælle om Jesus. Glem dem ikke i jeres forbøn!

Line er 20 år, og er lige flyttet til Aarhus, hvor hun har fået lov til at leje et lille værelse hos et ungt ægtepar i Åbyhøj. Barneskoene er trådt i Hammerum, og før hun blev ansat hos os, boede hun 4 år i Holstebro, hvor hun bl.a. har arbejdet på Holstebro Soldaterhjem. Soldaterhjemmet har været med til at give hende lysten og motivationen til at snakke med mennesker om stort og småt i livet.

Line kan godt lide superhelte

Line har spillet en masse musik – primært i barndommen – og lærte en del forskellige instrumenter. Det er dog kun klaver hun stadig spiller, men for et halvt år siden købte hun en ukulele, som kompensation for, at hun altid har haft for små fingre til at kunne spille guitar. Nu arbejder hun ihærdigt for at mestre at kunne spille på den.

Hun er også helt vild med film – specielt dem med superhelte. Hun er vild med at gå i biffen, og så følger hun godt med i, hvad der bliver produceret i fremtiden.

Hun er en rigtig hyggespreder, som både venner og familie nyder godt af – og nu får du også muligheden for at møde hende.

For Line er Gud en far (og vel egentlig også en superhelt), en fortrolig, en  ven og ikke mindst frelser. Line har oplevet, hvordan Gud har hjulpet hende gennem smerte, sygdom og sorg, og alligevel understreger hun, at Gud ikke kun er der, når det hele ramler om ørerne på hende og det hele er svært og overkommeligt. Han er her også når det hele er fantastisk, eller når det bare er helt almindeligt. Gud har altid været der for hende, og er overbevist om, at han heller ikke i fremtiden vil svigte – lige meget hvor meget hun træder ved siden af.

Tiden ved Cafébussen

I tiden hos Cafébussen håber hun, at Gud vil bruge hende som sit redskab.

“Jeg håber at jeg må blive sat i samtaler med de mennesker han vil at jeg skal møde. Jeg glæder mig til at komme ud og møde en masse forskellige mennesker, og snakke om tro og liv og alt derimellem. Så glæder jeg mig også til at lærer en masse og til at blive udfordret, for det bliver jeg helt sikkert”, runder Line af.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *