Er forloren hare en egnsret?

Foto: Colourbox.com

Nu skriver vi mandag den 27. juni, og der har lige været festival i Haderslev. Vi har fået sovet ud og er igen friske til det næste, der kommer (sådan nogenlunde)!

Turen til Kløften Festival, var min første og nu sidder jeg tilbage i Rønde og tænker: “Hvorfor er det kun første gang jeg er med? Min første gang skulle have været for mange år siden”.

Hvad var det så, der gjorde Kløften Festival til så god en oplevelse? Jo ser du, alle de frivillige fra Indre Mission i Haderslev var og er ikke kede af at dele det bedste, de har fået, med nogen (og Solveig er et pragt-eksemplar på dette – du skal ta’ til Kløften Festival for at opleve det). Min oplevelse er at de er stolte af at være et Guds barn med alle de privilegier, det har, men samtidig ikke er bange for at fortælle om, at livet også kan gøre ondt.

Jeg har fået meget stor respekt for menneskene i Haderslev. Det er så dejligt at opleve, at de tør dele deres kristenliv på godt og ondt med vildt fremmede mennesker, som de mødte måske for første gang i den foregående weekend.

Tak for en rigtig god weekend, med gode snakke og med god forplejning undervejs. Vi kom faktisk til at diskutere, om forloren hare er egnsret i området, da dette var på menuen både torsdag og fredag (det smagte godt at dømme ud fra Andreas’ kommentar “Det smagte fantastisk”). Resultatet af snakket blev, at det nok ikke var tilfældet, da der blev budt på frikadeller lørdag.

– Peter Flyvholm

Foto: Colourbox.com

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.